Oivalla minuusvoimasi ja ota elämäsi eliksiiri käyttöön!

Terveyden, ihmissuhteiden ja toimintakyvyn välillä on yhteys!

Terveys on yksilöllistä ja kumpuaa jokaisen oman autonomisen hermoston viisaudesta. Näin terveys on meissä itsessämme ja kokemuksissamme, ei toisen antamissa määräyksissä tai lääkepurkeissa. Terveys ja sairaus ovat kaksi erillistä asiaa.

Elämme kiihtyvien muutosten aikaa. Muutosten muovatessa meitä koemme erilaisia tuntemuksia – yksilölliset erot ovat suuria. Nämä muutoksen aiheuttamat olotilat ovat luonnollisia ja terveitä reaktioita jotka pitkittyessään kuormittavat meitä. Purkamattomina nämä vaikuttavat yksilön omaan terveyteen, työ – ja toimintakykyyn, ihmissuhteisiin ja koko yhteisöön.

Muutokseen liittyvien terveiden reaktioiden nimeäminen sairaudeksi pikemminkin lamaa kuin tervehdyttää. Terveyttä ei voi hoitaa sairauden hoidon keinoin.

Oleellista terveyden ja toimintakyvyn kannalta on purkaa olosuhteisiin liittyvät epämukavuuden tunteet. Kukaan toinen ei voi tehdä sitäkään puolestamme. Minuusvoima on avain kaikkeen.

”Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija. Onnellisuus, terveys ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä omien valintojemme kanssa.”

-Sirkka Santapukki

Categories:

Tags:

Comments are closed

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja.